Tavada tuzlu kek tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle malzemelerin çeşitliliği dikkatimi çekti. Beyaz peynir ya da lor peyniri kullanarak farklı tatlar elde etmek ne kadar pratik. Yumurta ve yoğurt kombinasyonu kekin yumuşaklığını artıracak gibi görünüyor. Peki, tavada pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, sebzeleri ne zaman eklemek gerektiği konusunda biraz daha bilgi verebilir misin?
Tavada tuzlu kek tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle malzemelerin çeşitliliği dikkatimi çekti. Beyaz peynir ya da lor peyniri kullanarak farklı tatlar elde etmek ne kadar pratik. Yumurta ve yoğurt kombinasyonu kekin yumuşaklığını artıracak gibi görünüyor. Peki, tavada pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken başka bir püf noktası var mı? Ayrıca, sebzeleri ne zaman eklemek gerektiği konusunda biraz daha bilgi verebilir misin?
Cevap yaz